Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres hi ha jornada de portes obertes a les dues sales de lectura i estudi que entren en funcionament a Olèrdola

Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, a les 17.00h. I a l’edifici de Correus a Moja, a les 18:15h. Per sol·licitar la clau intel·ligent que dona accés a les sales cal presentar una instància a l’Ajuntament

dilluns 30 gener 2023

 

Divendres d’aquesta setmana, 3 de febrer, s’ha programat una jornada de portes obertes a les dues sales de lectura i estudi que entren en funcionament en equipaments municipals d’Olèrdola. A les 17.00h, al Centre Cívic Gatzara, es podrà conèixer aquest nou espai a Sant Pere Molanta. A partir de les 18.15h, s’ha programat la jornada de portes obertes a l’edifici de Correus de Moja.

Per ser usuari d’aquestes sales d’estudi i de lectura cal tenir més de 16 anys i sol·licitar les claus intel·ligents d’accés al servei a través d’una instància a l’Ajuntament. L’usuari haurà de signar el full d’entrega de les claus intel·ligents, amb els drets i deures que té com a usuari del servei. L' horari de les sales és de 9 h a 00.h

Des de l' Ajuntament d’Olèrdola s’ha agraït la subvenció rebuda per part de la Diputació per a la instal·lació de les claus intel·ligents que permeten els accessos  per les sales de lectura i estudi.

Les sales de lectura i estudi són un espai on l' usuari/a tindrà un espai per fer lectura dels llibres que hi ha a les sales,i/o fer estudi. L’ objectiu és la promoció de la lectura i l' estudi,  així com oferir un altre espai de convivència i de reunió dels veïns/es del  municipi.

Les sales tenen una petita biblioteca on el préstec és autogestionable. Els volums que ara estan a disposició dels usuaris provenen de cessions del Bibliobús i de donacions de persones particulars.

Document Actions