Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres obre al Conjunt Monumental d'Olèrdola el Punt d'Informació Turística del municipi

Estarà obert en horari de matí els caps de setmana fins el 20 de desembre, incloent els divendres de juliol

dimecres 01 juliol 2020

Aquest divendres reobre a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia el Punt d’Informació Turística del municipi. Aquest servei va haver de posposar-se com a conseqüència de les mesures per a combatre la COVID-19 i no es va prestar, tal i com estava previst, durant els mesos d’abril, maig i juny. La gran novetat en aquesta represa  és el canvi d’emplaçament del punt d’informació, que a causa de les obres que es realitzen a l’edifici consistorial deixa de prestar-se a l’Ajuntament i passarà a oferir-se al Conjunt Monumental d’Olèrdola, punt rellevant al municipi d’afluència de visitants. El canvi compta amb l’acord de la seu  d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia i des de l’Ajuntament s’entén que aquesta ubicació del servei és una oportunitat de poder recolzar i reforçar la informació dels atractius del municipi, tot fomentant la derivació de visitants a altres indrets d’Olèrdola

El punt d’informació turística obrirà tots els dissabtes ,diumenges i festius ,de 10 del matí fins les 13.30 h, fins el diumenge 20 de desembre. Durant el mes de juliol, en aquest mateix horari de matí, també obrirà els divendres, a més dels dissabtes, diumenges i festius.

Des de la regidoria de patrimoni i turisme es subratlla que “el punt d´informació va destinat als nostres visitants i als nostres veïns veïnes” i es recorda que donarà informació gratuïta de les rutes i activitats que es realitzen  al Parc d´Olèrdola i arreu del municipi. Un altre dels serveis que oferirà serà el de facilitar “informació turística del nostre municipi, dels nostres comerços, restauradors, i allotjaments,

i del nostre Patrimoni:el Conjunt Monumental, les 5 esglésies romàniques,2 torres medievals,2 mil·liaris Romans,el Pla dels Albats,les Balmes de la Vall, Viladellops,les barraques de pedra seca...etc”

El punt d’informació va atendre l’any passat 140 visitants, la gran majoria de la província de Barcelona, detectant-se un creixement de la xifra d’usuaris provinents del Garraf i de la comarca.

La gran majoria demanaven informació del Conjunt Monumental i no pernoctaven a la comarca. També preguntaven per la Muntanyeta i per les Rutes de senderisme, així com per les propostes enoturístiques.

Pere Sadurní, regidor de patrimoni i turisme, resumeix que es busca “un molt bon servei d´atenció i acollida al visitant, millorant la difusió i informació del Parc d´Olèrdola, i del municipi”.

El punt d’informació és possible gràcies a l’acord de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació de Barcelona.

Document Actions