Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Django Sempere Derieux és el primer olerdolenc nascut aquest 2014

Va néixer el 9 de gener i és el primer fill d’una parella de músics que viuen a Moja des de fa dos anys
Django, entre el seu pare Joel i la seva mare Ophelie
Django, entre el seu pare Joel i la seva mare Ophelie

dijous 16 gener 2014

 

El primer infant nascut aquest 2014, inscrit en el Registre Civil d’Olèrdola, és fill d’una parella que viu a Moja. Va néixer a l’Hospital Comarcal de Vilafranca, el passat dijous 9 de gener, i es diu Django Sempere Derieux. En néixer va pesar 3’190 kg i és el primer fill de Joel Sempere i d’Ophelie Derieux, una jove parella que viu al carrer Mercaders de Moja des de fa dos anys. Ell té 28 anys d’edat i ella és d'origen francès i en té 32. Són músics de professió i treballen a l’acadèmia Clau de Sons de Vilafranca.

Ophelie Derieux explica que li ha fet gràcia conéxier que el seu fill és el primer infant d’Olèrdola d’aquest 2014. Però sobretot ens destaca que el més important per a ella és que “és el primer de la meva vida”.(àudio)

Té només una setmana i Django ja es mostra curiós i sensible, tal i com descriu la mare. També li agrada dormir molt. (àudio)

Després de viure a Barcelona, Joel Sempere i Ophelie Derieux van fixar la seva residència a Moja tenint en compte la seva professió. Buscaven viure en un lloc tranquil i amb cert aïllament, per així evitar molestar a veïns quan interpretessin música. Diuen que Moja és “ideal” perquè té les coses bones d’un poble i la proximitat d’una ciutat petita com Vilafranca. (àudio)

A Ophelie li agradaria que en Django tingués algun germanet o germaneta, però “ja ho veuran més endavant”. Ara gaudeixen d’en Django. El primer infant “de la seva vida” i també el primer d’Olèrdola aquest 2014.

Escolta l'entrevista a Ophelie Derieux, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions