Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Doble presentació del conte solidari “El pirata Octavi”, dilluns a Sant Pere i dimarts a Moja

Les presentacions les organitza el Servei de Biblioteca Oberta que presta l’Ajuntament a les biblioteques de les escoles

dimecres 18 gener 2017

La setmana que ve el Servei de Biblioteca Oberta que ofereix l’Ajuntament d’Olèrdola a les biblioteques de les escoles del municipi organitza la presentació del conte solidari “El pirata Octavi”. La presentació anirà a càrrec de l’autora del conte, Anna Bonet, així com de l’il·lustrador, Joan Ramon Buisan; i s’ha programat a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta el dilluns a les 16:15 i l’endemà dimarts, a les 16:45, a la biblioteca de l’escola Circell de Moja.

Verònica Torrents, bibliotecària del Servei de Biblioteca Oberta, indicava que aquest 2017 es manté el criteri de seguir oferint activitats de dinamització per a difondre l’ús del servei entre tota la población. (àudio)

L’Octavi, veí d’Avinyonet, és “un pirata” de 9 anys que va néixer amb una aplàsia de tíbia, és a dir, li faltaven els ossos que connecten la tíbia amb el turmell. Quan tenia dos anys i mig li van amputar el peu i des d’aleshores, la família ha tingut un sol objectiu: trobar una pròtesi que li anés bé perquè pogués caminar. Per aquest motiu s'ha escrit el conte "El pirata Octavi”. L’Anna Bonet, mare de l’Octavi i autora del conte,  
ha protagonitzat i després escrit el conte més sorprenent de la seva vida, per a donar a conèixer la història d’”El pirata Octavi”.(àudio)

Després d’aquest acte , el servei de biblioteca oberta d’Olèrdola manté el criteri de programar una activitat mensual, en bona part seguint el calendari de festes i tradicions, com va ser el cas de la Castanyada o del Nadal, en el primer trimestre. (àudio)

Recordem que el servei de Biblioteca Oberta és un servei que ofereix l’Ajuntament d’Olèrdola i que permet que tota la població pugui gaudir del servei de biblioteca de les escoles d’Olèrdola fora de l’horari de classe. En el cas de Sant Pere Molanta, les tardes de dilluns i divendres; mentre que a Moja, les tardes de dimarts, dimecres i dijous.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions