Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dolores González, de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola, guardonada al concurs de l’Arboç

Obtenia una menció especial en l’apartat de punta contemporània del 7è concurs de punta de coixí de Catalunya
Dolores González, amb la peça premiada i el diploma obtingut a l'Arboç
Dolores González, amb la peça premiada i el diploma obtingut a l'Arboç

dijous 14 desembre 2017

Dolores González, membre de l’escola de Puntaires d’Olèrdola, ha obtingut una menció especial en l’apartat de punta contemporània dins del 7è concurs de punta al coixí de Catalunya, celebrat diumenge a l’Arboç. El guardó el rebia Dolores González per l’elaboració d’un acurat vano de colors vius. Ella mateixa explicava que la clau es dedicar-li temps i no tenir pressa. (àudio)

Aquest és el primer premi que rep Dolores González fent puntes de coixí. Habitualment, ella no participa en les sortides que organitza l’Escola de Puntaires, però diumenge es va animar a anar a l’Arboç. Rebre el premi ha estat per a ella tota una sorpresa.(àudio)

Dolores González ha fet altres vanos en puntes de coixí, “però cap com aquest”. Creu que no el regalarà, però no ho descarta.(àudio)

Dolores González va començar a assistir a classes de l’escola de puntaires  del municipi perquè volia perfeccionar la seva tècnica. Després de viure a Olèrdola, resideix a Vilafranca i continua assistint al grup perquè s’hi troba bé.

Escolta l'entrevista a Dolores González, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions