Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos premis en aquest primer cap de setmana de Carnaval pel grup de Sant Pere Molanta

Van ser segons en el concurs de Segur de Calafell i tercers a Vilafranca a Cal Noi-Noi
Un moment de l'actuació aquest dissabte a Vilafranca
Un moment de l'actuació aquest dissabte a Vilafranca

dilluns 04 febrer 2013

El Penedès ja viu el carnaval. Hem deixat enrere el primer cap de setmana d’activitats, amb protagonisme per a les primeres rues convocades i els primers concursos de disfresses ja celebrats. En les primeres cites competitives del Carnaval un grup d’Olèrdola, el de Sant Pere Molanta, ha tingut un paper ben rellevant. Amb la seva “Invasió espacial” han assolit el segon premi en el disputat concurs de comparses de Segur de Calafell, dissabte a la tarda, i també van assolir la tercera posició en el concurs de disfresses convocat pels Xicots de Vilafranca a Cal Noi-Noi, dissabte a la nit.

Manel Zapater, president del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, es mostrava satisfet pels reconeixements que ha obtingut el grup, tot i destacar que la motivació principal no són els premis, sinó passar-s’ho bé.(àudio)

A Segur la dotació econòmica del segon premi era de 150 euros i a Cal Noi–Noi  el tercer premi els ha suposat 100 euros. Un dels elements que més han cridat l’atenció de la comparsa de Sant Pere Molanta és l’espectacular disfressa, incorporant una capa de tres metres d’amplada. Manel Zapater explicava que l’impacte visual és molt gran quan tots els membres del grup despleguen les seves capes. (àudio)

En les rues on han estat aquest cap de setmana, a La Múnia, Sant Jaume i Sant Martí, s’ha pogut comprovar com el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, amb 160 inscrits, és un dels més nombrosos del Penedès. Manel Zapater explica que aquesta gran quantitat de comparsers ajuda a fer que al públic els hi cridi més l’atenció el grup, per bé que un grup tan nombrós és més difícil de gestionar perquè tothom estigui content.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta participarà aquest divendres a la rua del Vendrell, a la de Segur de Calafell i al concurs del Casino de Vilafranca. Dissabte estaran a Cubelles i a  Calafell Platja i diumenge a Els Monjos i Calafell Poble.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions