Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos veïns d’Olèrdola entre els 6 premiats del XXVII concurs de fotografia dels parcs d’Olèrdola, Garraf i Foix

Irene Alsina, de Can Segarra, obtenia el 3r premi en la modalitat “Els parcs” i Ignasi Blanca, veí de Moja, rebia el 2n premi en la modalitat “La Matinal Viu el parc”
Fotografia d'Irene Alsina
Fotografia d'Irene Alsina

dimecres 01 desembre 2021

L'espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels va acollir divendres el lliurament dels premis als guanyadors del XXVII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Entre els 6 guanyadors hi ha dos veïns d’Olèrdola. Irene Alsina, de Can Segarra, obtenia el 3r premi en la modalitat “Els parcs” i Ignasi Blanca, veí de Moja, rebia el 2n premi en la  modalitat “La Matinal Viu el parc”

La 27a edició del certamen fotogràfic comptava amb tres modalitats i de la vintena d'imatges participants el jurat va decidir atorgar els premis següents: en la 1a modalitat “Els parcs”, el primer premi de 375 euros va ser per a Lydia García; el segon premi de 200 euros per a Olga García, i el tercer premi de 150 euros, Irene Alsina. En la 2a modalitat “La Matinal Viu el parc”, Lara Jurado va guanyar el primer premi de 250 euros; Ignasi Blanca, el segon premi valorat en 150 euros; i Pablo Almeida Rodríguez, el tercer premi de 100 euros. Per la seva banda, la 3a modalitat “Parc a taula” es va declarar deserta.

Pots veure les imatges guanyadores clicant aquí

Fotografia d'Ignasi Blanca

 

Document Actions