Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drac i Diables de Moja han participat en la Festa Major de Rubí

La colla mobilitzava tots els seus efectius en el darrer dels compromisos que ha tingut abans de la Festa Major de Moja

dilluns 10 juliol 2017

La colla dels Diables de Moja ha volgut acompanyar els amics de Rubí en la seva Festa Major. El passat divendres 30 de juny, la colla mobilitzava tots els seus efectius per tal d’assolir el nivell que exigeix una sortida com aquesta.

Cal destacar aquest cop la figura del Drac de Moja que va participar en un dels correfocs més llargs que recorda la colla. Carrers estrets on els tabals ressonaven molt bé, gran tracte per part dels amfitrions, un ritme de foc ininterromput, i una gran afluència de públic “són els ingredients que Rubí va saber combinar per acabar amb un correfoc perfecte”. Un gran sopar esperava a les colles en finalitzar el correfoc que arrodonia la nit.DiablesRub2.jpg

La relació dels Diables de Moja amb la colla de Rubí no és nova, doncs han participat en la Timabarada i visitat Moja. Oriol Cardona, cap de colla dels Diables Rubeo Diablorum, ens comentava que la colla de Moja havia encaixat perfectament durant el correfoc. Un altre aspecte a destacar és el fet de recuperar un toc de tabal més tradicional per les colles de diables enfront a les populars “batucades”.(àudio)

Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, destacava l’esforç  realitzat per la colla per tal de preparar aquesta sortida. Ha estat necessaris un mes de preparatius per tal de lligar tots els fils, i poder comptar amb la presència del Drac de Moja. Tot l’esforç, però, ha trobat el seu reconeixent amb la rebuda i el tracte ofert  pels Diables Rubeo Diablorum.(àudio)

Des de la colla dels Diables de Moja volen agrair a la colla de Rubí “el vostre esforç i dedicació per tal de sentir-nos com a casa. Ara us esperem a casa nostra ben aviat!!!”

Escolta les entrevistes a Oriol Cardona i Ferran Díaz, realitzades per Josep Sesma, clicant aquí

Document Actions