Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant aquest mes de maig es completarà la senyalització del camí de vianants que uneix el Celler Cooperatiu amb el cementiri de Moja

És el darrer treball que resta per donar per finalitzada l'obra

dimecres 04 maig 2022

Les obres del camí de vianants que uneix el Celler Cooperatiu amb el cementiri de Moja estan a la seva recta final. Només falten per completar els darrers detalls. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que només restava per acabar la senyalització un cop ja realitzada el gruix de l’actuació. Samblás mostrava la seva satisfacció pel resultat dels treballs i expressava que el camí resultant “dona goig”.(àudio)

Samblás anunciava que aquests darrers serrells per acabar de donar per finalitzada l’obra es realitzarien en breu, aquest mes de maig.(àudio)

Les obres van ser estat adjudicades per un import proper als 305.000 €. Sumant els quatre sectors d’intervencions, el camí de vianants té una longitud de 457 metres

Tal i com s’explicava en  el projecte executiu, la secció del passeig va variant en funció de les característiques i preexistències. Així en el primer sector, entre el nucli de Moja i els habitatges de Cal Lluc-La Bassa i cal Bertran es col·loca a la dreta (direcció al cementiri). Aquest primer sector té una longitud de 211,00 m i una amplada, comptant de la línea blanca actual, de 2,50m i està a la cota de l’asfalt. El segon sector va des de les cases fins la cruïlla de la carretera de Daltmar. En aquest cas la longitud és de 25,20 ml, amb una amplada de 1,50m i s’ha construït a 10 cm per sobre de la capa de paviment asfàltic. El tercer sector és des de la cruïlla de la carretera de Daltmar fins la cantonada del cementiri, amb una longitud de  176 m per una amplada de 2,50 des de la línia blanca actual i està a la cota de l’asfalt. El darrer sector és davant del cementiri, amb una longitud de 45,20ml i una amplada de 2,00m, a la cota de l’asfalt.

Galeria d'Imatges

CamíSindicat2ok.jpg
CamíSindicat1ok.jpg

Document Actions