Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant aquesta primavera està previst que es plantin 10 lledoners a la plaça Olèrdola de Moja

Els oms que hi havia van ser talats el passat mes d’octubre
Plaça Olèrdola de Moja
Plaça Olèrdola de Moja

dimecres 20 març 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu plantar durant aquesta primavera 10 exemplars de lledoners a la plaça Olèrdola de Moja. Aquesta plaça va ser l’espai públic on es va registrar la tala de la majoria d’oms que es van suprimir a Olèrdola el passat mes d’octubre. Dels  21 exemplars talats, 16 es situaven en aquest indret. La resta estaven localitzats al carrer Sindicat de Moja, davant el Centre Cívic La Xarxa, on es van talar 3 més. Al pati dels mòduls de l’escola Circell es va talar un més i també es va suprimir a Sant Miquel l’om que hi havia a la plaça Anselm Clavé, davant del restaurant El Conill.

L’Ajuntament ha optat per substituir a la plaça Olèrdola els oms talats per aquests 10 exemplars de lledoners perquè és una espècie que s’adapta a les condicions meteorològiques de la zona.

Joan Forns, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, preveu que a la plaça Olèrdola es pugui procedir a la plantació dels lledoners en les properes setmanes, un com ja s’han fet treballs d’arranjament en el paviment. Per optimitzar recursos, els treballs es faran coincidir amb una actuació de remodelació de les voreres de la zona del consultori mèdic.(àudio)

Dins dels treballs de la brigada municipal, Joan Forns també ha recordat que aquestes darreres setmanes s’han arranjat camins, sanejant els vorals i netejant les canalitzacions d’evacuació d’aigües pluvials. Una intervenció destacada també ha estat l’arranjament del pàrquing a l’escola Rossend Montané i el que hi ha davant de l’Ajuntament, a l’àrea d’emergència de Sant Miquel. En el cas de Sant Pere Molanta, Forns indica que l’ús intensiu ha provocat que es reforcés l’espai.(àudio)prquingStPere.jpg

La brigada realitza aquests treballs periòdics de manteniment a la via pública, prioritzant les actuacions que cal atendre amb més urgència.

 

 

 

Document Actions