Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la capta s’han venut 250 programes de la Festa Major de Moja

La xifra és inferior a la de l’any passat però l’increment de preu ha provocat que la recaptació sigui la mateixa
Inici del 3r dia de capta, el divendres al vespre
Inici del 3r dia de capta, el divendres al vespre

dilluns 22 juliol 2013

Durant la capta de la Festa Major de Moja, celebrada des de dimecres a divendres de la setmana passada, s’han acabat venent 250 programes. La Comissió de Festes de Moja, amb la col·laboració d’integrants de balls populars del poble, van realitzar durant els vespres d’aquest tres dies la pacient tasca d’oferir a totes les cases la possibilitat de col·laborar amb la Festa. Per 15 euros, els veïns de Moja podien rebre el programa, un calendari anual de paret amb imatges d’antigues festes majors, així com una ampolla de cava. En el programa s’inclouen tres vals per a gaudir gratuïtament de tres activitats que durant la festa són de pagament: l’entrada i tast d’embotit i cava el dijous durant el concert de jazz, el ressopó després del pregó de divendres i el parc infantil de diumenge.

Divendres, en iniciar-se el tercer dia de capta, des de la Comissió de Festes oferien una valoració moderadament positiva. Xavi Puig, membre de la comissió, feia notar que el programa havia tingut una gran acceptació entre un sector de veïns de Moja, però que també havien notat que hi havia gent “que no els interessava”.(àudio)

Aquests 250 programes venuts queden lluny dels 378 de l’any passat. Lucas Ramírez, integrant de la Comissió de Festes, indicava que la recaptació final acabarà sent similar perquè el preu del programa ha passat de 10 a 15 euros. (àudio)

Des de la Comissió de Festes també s’ha volgut explicar que durant els dies de la mateixa festa no s’assoleixen els recursos necessaris per a cobrir les despeses de les activitats, per això cal l’aportació dels veïns si es volen evitar “retallades” en el programa.(àudio)

Lucas Ramírez també recordava que durant la capta s’ha explicat als veïns que els diners recaptats també es destinen a organitzar actes a Moja durant la resta de l’any.(àudio)

Des de la Comissió de Festes afronten amb alegria aquests moments previs de la festa, amb ganes que els veïns i convidats puguin gaudir plenament de les activitats preparades.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez i Xavi Puig, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions