Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la FM de Moja les puntaires d’Olèrdola han mostrat els seus elaborats treballs

Una seixantena de peces, elaborades per 17 puntaires, s’exposaven al Centre Cívic La Xarxa
Moment de l'exposició, diumenge al vespre.
Moment de l'exposició, diumenge al vespre.

dimecres 29 juliol 2015

Les puntaires d’Olèrdola organitzen una exposició anual per mostrar els treballs que fan. La mostra es va alternant cada any entre la Festa Major de Moja i la de Sant Pere Molanta. Aquest 2015, any de commemoració del 20è aniversari de l’Escola de Puntaires, l’exposició tocava fer-la a Moja. Així, des de divendres i fins diumenge es va poder veure al Centre Cívic La Xarxa aquesta exposició, integrada per una seixantena de peces diverses elaborades per 17 puntaires que fan classe a Moja.

Enriqueta Mata, professora de l’escola de puntaires, posa l’accent en aquesta diversitat de treballs. Una de les peces que més cridaven l’atenció era un fulard de disseny modern.(àudio)

L’exposició restava oberta de divendres a diumenge, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre. El correfoc dels Diables va provocar que la mostra fos força visitada el divendres al vespre. Les visites també van ser sostingudes el diumenge.(àudio)

En els treballs es pot comprovar que les peces es van perfeccionant, però també s’inclouen treballs de puntaires que no tenen massa experiència i fa poc que fan puntes de coixí.(àudio)

L’escola de puntaires d’Olèrdola acaba les classes del curs aquest dimecres. Els mesos d’agost i setembre descansen i obriran el proper curs el primer dia d’octubre.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, professora de l'escola de puntaires, clicant aquí

 

Document Actions