Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la FM de Sant Miquel s’ha pogut veure una meritòria exposició de manualitats

Les peces s’han fet amb materials reutilitzats i han estat elaborades per Conxita Solé, Clara Serrano i Lali Millán

dimarts 15 octubre 2013

Dins de les activitats que oferia la Festa Major de Sant Miquel aquest darrer cap de setmana, també hi havia la possibilitat de visitar al Casal d’Avis una exposició de manualitats. Les peces estaven exposades durant dissabte i diumenge, i havien estat elaborades per tres integrants del Casal d’Avis de Sant Miquel: la Conxita Solé, la Clara Serrano i la Lali Millán. L’exposició era tot un mostrari de les possibilitats que es poden extreure de la reutilització dels materials. Càpsules de cafè reconvertides en flors o cortines, draps reciclats que es transformen en elegants bosses o precintes de les llaunes de refrescs que passen a ser moneders, per no esmentar un drap per cobrir el pernil que acaba sent la base d’una elegant safata. Dues de les autores de les peces, la Clara Serrano i la Llali Millán, es mostraven contentes per com havia anat aquesta mostra. (àudio)

Entre les tècniques utilitzades hi havia el gantxet o el patch-work, tal i com repassen Lali Millán i Clara Serrano.(àudio)

El Casal d’Avis manté un taller de manualitats amb monitora, amb sessions dirigides cada quinze dies, que aquest curs es dedica a la pintura. Al marge d’aquest taller, aquest grup de dones fa aquestes manualitats de forma autodidacta i seguint patronatges que en molts casos obtenen gràcies a internet. (àudio)

Les persones interessades en formar part d’aquest taller de manualitats poden desplaçar-se al Casal d’Avis de Sant Miquel les tardes de dimecres i divendres, de 5 a 8.

Escolta l'entrevista a Lali Millán i Clara Serrano, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions