Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la Nit Jove es prohibirà circular en bona part dels carrers Sant Roc i Wilson

La mesura busca prevenir accidents i s’aplicarà des de les 22:30 h del dia 17 a les 6:00 del dia 18

dilluns 13 agost 2018

Amb la voluntat de prevenir accidents i ampliar les mesures de seguretat presents en un dels actes més concorreguts que s’organitzen a Sant Pere Molanta, els agents municipals d’Olèrdola han anunciat que durant la Nit Jove de la Festa Major del poble no es podrà circular en bona part dels carrers Sant Roc i Wilson. Els dos carrers són els que estan situats en l’entorn de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta, equipament que acull aquesta Nit Jove.

El cap dels agents municipals, Josep Miquel Escofet, explicava que des de feia anys s’ha anat limitant l’accés de vehicles al casc urbà de Sant Pere Molanta durant la Nit Jove. Aquest any s’ha decidit ampliar la zona de prohibició, per així reforçar les mesures de seguretat. La prohibició de circular inclou l’accés al poble de Sant Pere Molanta, des de l’eix Rossend Montané. Així, ja no es podrà circular en el tram comprès entre Cal Colàstic fins arribar a la cantonada del carrer Sant Roc amb el carrer Sant Pere. En l’altre accés habitual al poble, la prohibició establerts és des del carrer Fontallada, cantonada carrer Wilson, fins al carrer Sant Roc. (àudio)

La Nit Jove és el moment de més moviment que acull la Festa Major de Sant Pere Molanta. El propòsit és que els visitants que es desplacin fins a Sant Pere en cotxe, aparquin el vehicle a Vila Maimona i es desplacin a peu fins a la pista, amb la qual cosa s’entén que es minimitzen els riscos de possibles accidents.(àudio)

La prohibició estarà vigent des de les 22:30 del divendres 17 d’agost fins a l’endemà dissabte dia 18, a les 6 de la matinada. Durant aquest marge els agents tenen previst en els accessos dels poble fer controls.(àudio)

Josep Miquel Escofet subratllava la importància d’actuar amb previsió en els actes públics que acull el municipi i que preveuen reunir a molt públic.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions