Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la Trobada d’Olèrdola es podrà fer una visita guiada gratuïta per conèixer la ciutat medieval

La visita, programada diumenge a les 11 del matí, repassa la importància d’Olèrdola durant el segle XI

dijous 28 maig 2015

La Trobada d’Olèrdola és una excel·lent oportunitat per a conèixer la gran riquesa patrimonial que conté el Conjunt Monumental. Per a fer-ho de forma lúdica i distesa, però rigorosa, els assistents de la Trobada tenen l’oportunitat de participar en una de les visites guiades que realitza Tríade, l’empresa de Serveis Culturals que dinamitza les activitats al Parc d’Olèrdola. La visita que ofereixen en aquesta 35a Trobada s’ha programat diumenge 31 de maig, a les 11 del matí. Serà “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”.

Amb aquesta visita es recorreran els elements patrimonials que formaven part de la ciutat d’Olèrdola. Dins el recinte fortificat, es visiten les tres àrees que estructuraven l'espai de la ciutat medieval: el castell al cim; més avall l'àrea sacra amb l’església i la necròpolis. Josep Anton Pérez, responsable de Tríade, recordava que cada any proposen una activitat perquè, dins del programa de la Trobada, els veïns d’Olèrdola puguin tenir la possibilitat de conèixer l’essència del Conjunt Monumental. (àudio)

La visita programada remet al període medieval, quan Olèrdola va ser una veritable ciutat i va jugar un paper clau en la història de Catalunya. (àudio)

La celebració de la Trobada fa que aquesta visita es faci en un ambient diferent, adaptant-se a la programació d’activitats previstes perquè tothom pugui fer compatible l’assistència a aquesta visita i després poder anar al lliurament programat de premis i la posterior exhibició dels balls folklòrics. (àudio)

La inscripció prèvia s’haurà de fer al Centre d’Interpretació i l’activitat és gratuïta.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions