Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la Trobada es podrà seguir la visita “Olèrdola, 4.000 anys d’història”

L’activitat és gratuïta, la condueix “Tríade, serveis culturals”, i s’ha programat dissabte a les 7 de la tarda

dimecres 31 desembre 1969

La Trobada del municipi  és  una excel·lent ocasió per a conèixer el ric patrimoni que conté el conjunt monumental d’Olèrdola. Per a facilitar aquest coneixement, cada any la programació de la Trobada conté una visita guiada que difon de manera lúdica i amena les dades més rellevants que es poden resseguir del passat d’Olèrdola en el mateix conjunt monumental. Aquest any no és l’excepció i durant la 38a Trobada també s’ha inclòs una visita atractiva i gratuïta pensada per un ampli púbic. Porta per títol “Olèrdola, 4.000 anys d’història” i serà conduïda per “Tríade ,serveis culturals”, a partir de les 7 del vespre del dissabte. Josep Anton Pérez, responsable de Tríade, avançava que la visita es concentrarà dins de muralles i “posarà al dia” tot el coneixement que s’obté gràcies a la recerca.(àudio)

Les campanyes arqueològiques que es fan a Olèrdola permeten obtenir informació nova que fa que les visites puguin tenir un “discurs dinàmic” amb el pas del temps. Per Pérez, la Trobada és un bon moment per a difondre les conclusions de la recerca.(àudio)

Les 7 del vespre de dissabte  es considera un horari “còmode en el context de la Trobada” per a fer l’activitat i evita fer la visita en els moments de més calor.(àudio)

La inscripció per participar en la visita és gratuïta. Les places són limitades i caldrà confirmar la participació a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@olerdola.cat. La sortida començarà des del Centre d’Interpretació.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions