Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant la Trobada es podrà veure l’exposició anual de l’Associació Fotogràfica de Moja

Després d’estrenar-se per la FM de Moja i passar per l’Associació de Veïns de Sant Julià la mostra arriba ara al castell
L'exposició ja ha quedat instal.lada aquest dimecres
L'exposició ja ha quedat instal.lada aquest dimecres

dimecres 11 maig 2016

La 36a edició de la Trobada d’Olèrdola tindrà exposició. L’aporta l’Associació Fotogràfica de Moja, que contribueix a la festa del municipi amb  la mostra anual de fotografies que elaboren a partir d’imatges que han captat els seus associats. L’exposició, per quart any consecutiu, s’inaugurava l’estiu passat per la Festa Major de Moja i s’ha pogut veure durant mesos al Local Nou. Aquestes darreres setmanes s’instal·lava a l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià de Vilafranca i ara arriba aquest cap de setmana al castell. Ignasi Pellisa, vicepresident del l’AFM, explicava que van prendre la decisió d’oferir l’exposició a darrera hora per la Trobada i amb l’ànim que la mostra pogués ser vista per veïns de tots els nuclis del municipi.(àudio)

L’exposició posa en evidència la varietat de centres d’interès i l’elevada qualitat que acull aquesta entitat fotogràfica amb seu a Moja. Trenta socis de l’AFM triaven una de les seves fotografies per aportar a la mostra i el resultat ha estat una exposició marcada per la diversitat.(àudio)

Formar part d’aquesta exposició col.lectiva és un premi i es planteja com un estímul per als associats, però també es detecta entre alguns socis reticències i inseguretats a l’hora de mostrar la seva obra en públic. Pellisa indicava que es plantegen combinar l’exposició col·lectiva amb mostres individuals de fotografies fetes  per associats.(àudio)

L’exposició de l’AFM es podrà veure aquest cap de setmana a la sala d’exposicions del Conjunt Monumental d’Olèrdola i es preveu que romandrà en aquest emplaçament fins a mitjans del mes de juny.

Escolta l'entrevista a Ignasi Pellisa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions