Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant tot el dia es pot viure al Conjunt monumental d’Olèrdola l’”Experiència Gran Reserva”

Fins les 14:30 i de 16:30 a 20:30 es poden tastar una seixantena de caves Premium elaborats per 18 cellers

dissabte 09 juny 2018

Tastar una seixantena de caves Premium de 18 cellers del Penedès, a un únic preu de 20 euros. Aquesta  és l’atractiva proposta que ofereix durant tot el dia d’avui la 2a edició de l’Experiència Gran Reserva. Organitzat per la patronal Pimecava, l’esdeveniment s’ha programat al Conjunt monumental d’Olèrdola fins a les  14.30h i de 16h a 20.30h del vespre.copy3_of_GranReserva1.JPGcopy_of_GranReserva2.JPGcopy_of_GranReserva4.JPG

La filosofia d’aquesta experiència Gran Reserva és portar el consumidor al lloc on es fa el producte, amb l’ànim de posar de relleu l’alta qualitat d’aquests caves que tenen un mínim de 30 mesos de criança.  Amb les seves millors referències, hi participen els cellers: Carol Vallès, Cava Guilera, Celler Carles Andreu, Pagès Entrena, Bolet, Torreblanca, Caves Nadal, Oriol Rossell, Jané Ventura, Joan Sardà, Parés Baltà, Rexach Baqués, Suriol, Varias, Canals & Munné, Can Descregut, Celler Vell i Grau Dòria.

Durant la jornada s’han programat visites al conjunt monumental d’Olèrdola, tallers infantils i propostes gastronòmiques per a maridar amb els caves Gran Reserva.

En l’obertura d’ Experiència Gran Reserva s’ha comptat amb l’assistència de Josep Ramon Mut, diputat d’urbanisme i patrimoni de la Diputació de Barcelona, juntament amb autoritats locals i comarcals entre els quals hi eren presents l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch.

Escolta les entrevista a Josep Ramon Mut, Xavier Lluch, Lucas Ramírez i Pere Guilera, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Document Actions