Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí “Olèrdola Informació” d’aquest mes de febrer

El Butlletí Informatiu Municipal ja es pot descarregar en pdf en aquesta web

dimecres 06 febrer 2013

 

En els propers dies es distribuirà a les llars del municipi el número 179 del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, corresponent a aquest mes de febrer de 2013. En les seves pàgines hi ha un recull de les informacions d’interès municipal recents i d’algunes de les activitats més rellevants impulsades per entitats del municipi aquestes darreres setmanes.

En la portada es destaca que el pressupost municipal per aquest 2013 es veu condicionat per la baixada d’ingressos i per la voluntat del govern municipal de no apujar impostos. També s’assenyala que l’Ajuntament busca l’estalvi i millorar serveis en les sol.licituds que ha presentat per a obtenir subvencions als programes Xarxa de la Diputació i als fons europeus Feder.

El sumari destaca quatre de les informacions que es poden ampliar en l’interior del butlletí. Es subratlla l’inici de la recollida selectiva d’oli domèstic, es recorda que les rues de Carnaval convocades al municipi es faran els dies 16 i 17 de febrer, també s’assenyala que Daltmar buscarà les millors opcions per urbanitzar i es posa l’accent en el caràcter solidari que ha tingut la Festa Major de Moja.

La versió en pdf del butlletí informatiu municipal ja es pot descarregar des d’aquesta pàgina web, clicant aquí.

Durant els primers dies de la setmana que ve es preveu distribuir la publicació impresa.

 

Document Actions