Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació”

La recollida porta a porta i l’obertura al públic de la Torre de Moja, entre els continguts destacats

divendres 16 setembre 2022

Després d’un parèntesi de 8 mesos, aquest mes de setembre l’Ajuntament d’Olèrdola torna a editar el butlletí municipal “Olèrdola Informació”. La publicació mantindrà en aquesta represa la seva periodicitat mensual i es continuarà repartint de manera gratuïta a totes les llars del municipi. En les seves pàgines es recullen algunes de les informacions municipals més rellevants de les darreres setmanes, així com activitats generades pel teixit associatiu d’Olèrdola i propostes que marcaran l’agenda del municipi en els propers dies.

En la portada d’aquest número de setembre es posa l’accent en la posada en marxa de la recollida porta a porta a tot el municipi. També es destaca la reurbanització de la plaça del nou consultori mèdic de Moja i l’obertura al públic de la Torre de Moja, després de completar-se la seva restauració.

La distribució del butlletí a les llars d’Olèrdola es completarà durant els propers dies. Si el voleu consultar, el teniu a la vostra disposició en format pdf clicant aquí

Document Actions