Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de desembre

Inclou l’agenda amb activitats nadalenques que es preparen aquests dies al municipi

dimecres 14 desembre 2016

Durant aquesta setmana s’ha tancat l’edició del mes de desembre del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, corresponent al número 202 de la publicació. El butlletí l’edita l’Ajuntament i la seva distribució per les llars del municipi es preveu completar durant la propera setmana. Si desitgeu consultar els seus continguts, podeu trobar ja el butlletí  en format pdf a la web municipal.

En portada es destaca que el pressupost municipal per al 2017 reforça el manteniment i la millora de l’espai públic. També s’assenyala que l’Ajuntament està procedint a l’arranjament de camins i que s’ha ofert al conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, la signatura d’un conveni de col·laboració per a construir el nou consultori mèdic de Moja. El butlletí  és el darrer d’aquest 2016 i, com és habitual,  recull el missatge d’Any Nou de l’Alcalde, Lucas Ramírez. En el missatge, Ramírez assenyala que el govern municipal actua amb realisme en els objectius i des de la coherència amb les decisions.

En el butlletí es recullen també els actes que es preparen al municipi per les festes de Nadal, incloent els tallers que organitza l’Ajuntament, l’arribada dels patges reials o les cavalcades dels Reis Mags.

Document Actions