Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de febrer

Entre les informacions es recull que durant el mes de març les entitats poden presentar les sol·licituds de subvencions

dimecres 22 febrer 2017

A la pàgina web municipal ja es pot consultar el contingut de l’edició d’aquest mes de febrer del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, que serà distribuït en paper imprès durant els propers dies a  totes les llars del municipi.

El butlletí l’edita l’Ajuntament d’Olèrdola i aquest 2017 recupera la seva periodicitat mensual. Aquest mes de febrer es destaca que les entitats poden presentar durant el  març els seus projectes per sol·licitar subvencions municipals. La brigada municipal centra el reportatge d’aquest número i es repassen els acords de la darrera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola.

En el butlletí també es detallen acords de la Junta de Govern, com l’aprovació dels projectes per urbanitzar l’aparcament de davant de l’escola Circell i el de connexió de Viladellops a l’aigua d’ATLL. Com és habitual, el butlletí també repassa  informacions generades per entitats, com l’inici de l’activitat de Carnaval o l’èxit de convocatòria de la caminada solidària realitzada pels volts de Sant Miquel.

Pots consultar el butlletí municipal, en format pdf, clicant aquí

Document Actions