Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de juliol

Inclou la celebració del centenari de les excavacions al Conjunt monumental, la convocatòria per fomentar el lloguer assequible i els programes de les festes majors

divendres 16 juliol 2021

 

Durant els propers dies es preveu completar la distribució a les llars del municipi del butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de juliol. La publicació, editada per l’Ajuntament d’Olèrdola, recull les informacions més rellevants generades per l’Ajuntament d’Olèrdola durant les darreres setmanes, així com notícies vinculades amb l’activitat d’entitats del municipi.

En la portada es destaca l’acte central de commemoració del centenari de l’inici de les intervencions arqueològiques a Olèrdola per part de l’Institut d’Estudis Catalans. En la primera pàgina també hi apareix la convocatòria de subvencions municipals per fomentar el lloguer assequible i la presentació de la novel·la gràfica “Bruixes 1617”. En el butlletí d’aquest mes de juliol també s’incorporen els programes d’actes de les festes majors de Moja, Daltmar i Sant Pere Molanta, amb l’advertiment que la programació pot patir canvis en aplicació de les mesures per contenir la propagació de la COVID-19.

El butlletí ja es pot consultar en format pdf a l’apartat de mitjans d’informació de la web municipal

 

Document Actions