Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de juny

La convocatòria extraordinària d'ajuts per a persones en situació de vulnerabilitat per la crisi de la COVID-19 és una de les informacions destacades

diumenge 21 juny 2020

Durant aquesta setmana es preveu completar a les llars de tot el municipi la distribució de l'edició d'aquest mes de juny del butlletí municipal "Olèrdola Informació". La publicació, editada per l'Ajuntament d'Olèrdola, repassa l'actualitat més destacada generada durant les darreres setmanes pel propi Ajuntament, així com pel teixit associatiu d'Olèrdola. Entre les informacions més rellevants que inclou aquesta edició cal destacar la crònica del ple, amb l'aprovació per unanimitat dels ajuts extraordinaris per a persones en situació de vulnerabilitat com a conseqüència de la COVID-19.

En l'"Olèrdola Informació" d'aquest mes de juny, també es destaquen l'elaboració de noves rutes de senderisme per Olèrdola, l'obtenció del segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la informació que conté la web municipal i l'ascens a 2a Catalana de l'AE Moja. 

Podeu descarregar-vos el butlletí en format pdf clicant aquí.

 

Document Actions