Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de març

La publicació repassa els principals projectes que executa l’Ajuntament d’Olèrdola

dimecres 25 març 2015

En els propers dies es preveu distribuir a totes les llars del municipi el número 192 del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, corresponent a aquest mes de març. Entre les notícies més destacades que recull aquesta publicació que edita l’Ajuntament d’Olèrdola, cal assenyalar el projecte redactat per a connectar amb un passeig de vianants Moja i Vilafranca, seguint la carretera BV2119.

Altres informacions es dediquen a l’anunci de noves taxes a les llars d’infants, a l’ordenança de civisme i convivència i les adjudicacions de les obres de la nova plaça de Sant Pere Molanta i de la rotonda d’accés a Moja. El butlletí també dóna compte del projecte de circuit estable de running que es preveu habilitar a la Muntanyeta o de les iniciatives dedicades des de l’Ajuntament relatives a les noves tecnologies. En aquest sentit es recorda l’arribada a Can Trabal de la xarxa Wifi municipal, l’activació de la facturació electrònica a l’Ajuntament i l’entrada en funcionament del portal de transparència.

Com és habitual, en el butlletí municipal també es recullen activitats ciutadanes d’interès realitzades les darreres setmanes, com la intensa agenda de Carnaval o la recent inauguració a Sant Pere Molanta d’un mural de ceràmica dedicat als Castellers de Vilafranca.

Consulta el butlletí municipal, en format pdf, clicant aquí

 

Document Actions