Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de setembre

S’hi anuncien mesures promogudes pel govern municipal per impulsar la participació ciutadana
Fragment de la portada del butlletí
Fragment de la portada del butlletí

divendres 22 setembre 2017

El detall d’iniciatives promogudes pel  govern municipal d’Olèrdola per incentivar la participació ciutadana és un dels continguts destacats que inclou el butlletí “Olèrdola Informació” d’aquest setembre. La publicació l’edita l’Ajuntament i en els propers dies es preveuen distribuir a les llars del municipi els exemplars d’aquest mes. Entre les mesures anunciades en el butlletí pel govern hi ha la convocatòria de l’audiència pública, oberta a tots els veïns, per a debatre temes d’interès municipal. També es faran sessions d’exposició dels pressupostos de 2018 i es prepara una primera experiència de pressupostos participatius.

En el butlletí també es recull la presa de possessió d’Anna Boada com a nova regidora de l’Ajuntament. Igualment s’assenyala el suport expressat per l’Ajuntament al referèndum convocat l’1 d’octubre, així com la crònica del darrer ple municipal de caràcter ordinari.

En la publicació també s’hi pot consultar la programació de la Festa Major de Sant Miquel, que celebra els seus actes els dies 6,7 i 8 d’octubre.

Pots consultar el butlletí en versió pdf clicant aquí

Document Actions