Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Editat el número d’aquest mes d’octubre del butlletí municipal “Olèrdola Informació”

La publicació es preveu distribuir a totes les llars del municipi durant la propera setmana
Fragment de la portada
Fragment de la portada

divendres 04 octubre 2013

La crònica del ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, corresponent a la sessió d’aquest dilluns 30 de setembre, és un dels continguts destacats de l’edició d’aquest més d’octubre del butlletí municipal “Olèrdola Informació”. En la crònica es fa referència a la renúncia d’Artur Santacana com a regidor de l’Ajuntament, així com de la modificació de pressupost aprovada per valor de 290.000 euros, o bé l’acord sobre l’aprovació de l’ordenança de l’administració electrònica, entre d’altres punts.

L’edició número 183 del butlletí municipal també recull informacions sobre l’inici del curs escolar, les accions reivindicatives fetes a Olèrdola dins “La Via Catalana”, així com la gestió de la zona d’equipaments de Daltmar. Altres continguts rellevants del butlletí són el detall dels programes d’actes de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola i de les festes del most de Sant Pere Molanta i Moja.

El butlletí “Olèrdola Informació” té una periodicitat bimensual i es distribueix a totes les llars del municipi. Els exemplars es preveuen repartir durant la propera setmana.

Consulta el butlletí “Olèrdola Informació” 183-octubre de 2013, clicant aquí

Document Actions