Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del butlletí “Olèrdola Informació”, que recupera la seva periodicitat mensual

El retorn a la periodicitat mensual s’inscriu dins el propòsit de recuperar serveis afectats per la crisi

dilluns 23 gener 2017

Durant els propers dies es preveu completar la distribució a les llars de tot el municipi del butlletí municipal “Olèrdola Informació”, corresponent a l’edició d’aquest mes de gener de 2017. El butlletí, editat per l’Ajuntament d’Olèrdola, recull informacions de caràcter municipal i l’activitat ciutadana més destacada de les darreres setmanes. En aquesta edició es posa l’accent en l’entrada en vigor aquest 2017 d’un nou sistema d’atorgament de subvencions per a les entitats. També s’assenyala l’aprovació de les ordenances fiscals de manera definitiva i es recorda que des d’aquest mes de gener ha reobert l’aula de nadons a l’escola bressol Gotims de Moja. En la línea de recuperar serveis afectats per la crisi, l’Ajuntament ha decidit retornar a la periodicitat mensual del butlletí. En els darrers quatre anys, el butlletí s’ha editat cada dos mesos i ara passarà a publicar-se de nou cada mes. El regidor portaveu del govern municipal, Xavier Serramià, assenyalava que el butlletí és un mitjà que “arriba a totes les cases” i ara es passa a editar-se de nou cada mes per poder oferir més informació als veïns.(àudio)

Serramià destacava que els veïns d’Olèrdola disposen de diverses opcions si volen estar informats de l’actualitat del municipi. A més del butlletí, hi ha la tasca dels serveis informatius de la ràdio municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola; l’actualització informativa de la web municipal, o a través de twitter i de facebook. (àudio)

Si desitgeu consultar el butlletí “Olèrdola Informació” en format pdf, el podeu descarregar des del web municipal clicant aquí

Document Actions