Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eduard Luque i Antonio Navarro formen part de la candidatura del PSC a Olèrdola

Eduard Luque ha col·laborat en la Comissió de Festes de Can Trabal. Navarro és veí de Daltmar i un conegut professional de l’hosteleria

dilluns 17 abril 2023

El PSC d’Olèrdola ha donat a conèixer aquest dilluns dos noms més de persones que formen part de la candidatura que presentarà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’Eduard Luque, de Can Trabal; i d’Antonio Navarro Carreras, de Daltmar. El PSC no ha precisat quines posicions ocuparien en la seva candidatura.

 Eduard Luque

Eduard Luque Luque és veí de Can Trabal i professionalment es dedica al món de l'enginyeria audiovisual com a consultor en projectes audiovisuals des de fa vint-i-quatre anys. És un apassionat de la gastronomia i la viticultura. Ha col·laborat amb la comissió de festes de Can Trabal fa més de trenta anys. Assenyala que “tecnologia i gastronomia són la seva passió” i destaca que té “moltes ganes” de fer que Olèrdola sigui un municipi “tecnològicament punter i segur”.

 

Antonio Navarro

Antonio Navarro Carreras és veí de Daltmar des de fa 17 anys, quan van decidir amb la seva família deixar Barcelona i instal·lar-se a Olèrdola. Per a ell “el municipi és un joia”, tot i que ha de millorar “alguns aspectes”. És professional de l’hosteleria, dedicació que en el seu cas "és generacional".  Desitjaria “col·laborar per a fer millor el municipi”.

Document Actions