Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 20 de febrer comença el nou calendari d’activitats al Parc i al Conjunt Monumental d’Olèrdola

Enguany s’estrenen noves activitats familiars, sovint gratuïtes pels membres del Club Super3

dilluns 01 febrer 2016

Com cada any es programen activitats culturals per conèixer el Parc i el Conjunt Monumental d’Olèrdola. S’hi poden trobar propostes pensades per a tots els públics, tant els més experts com els més menuts de la família. Hi ha visites comentades, excursions pel parc, visites teatralitzades o tallers familiars. Enguany, com a novetat, s’ha programat Una caminada pel Penedès romànic, que unirà Vilafranca i el castell d’Olèrdola, passant per l’única ermita romànica de Vilafranca, Santa Maria dels Horts; per una joia del romànic català, el Sant Sepulcre; i amb una visita al castell d’Olèrdola i la seva civitas. També es podrà gaudir de tallers familiars que permetran conèixer i experimentar de primera mà com era la vida dels nostres avantpassats, com Com es vestien els ibers d’Olèrdola? o La vida a la prehistòria a Olèrdola. I les nits de lluna plena podrem gaudir d’excursions pel parc o visites de posta de sol a brindis final.

La primera de les activitats programades serà el taller familiar “Com es vestien els ibers d’Olèrdola?”, el proper dissabte 20 de febrer, a les 11 del matí. Diumenge 28 de febrer serà el torn de la visita guiada “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”, també a les 11 del matí.

Aquestes activitats seran realitzades per Viapenedes.com i s’emmarquen dins del projecte de dinamització d’aquest espai natural que duu a terme el Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Més informació a www.viapenedes.com i al telèfon 93 817 28 68.

Document Actions