Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El “Col·lectiu Desasosiego” porta a Moja el seu premiat i lorquià espectacle “Un segundo bajo la arena”

Serà dins del Festival EVA, aquest dissabte a les 19.30h a la plaça Tedèum. Places limitades per rigorós ordre d’entrada

dimecres 21 juny 2023

 Gràcies al Festival EVA, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest dissabte 24 de juny arriba a Moja el premiat espectacle “Un segundo bajo la arena” del grup teatral “Col·lectiu Desasosiego”. Serà a les 19.30h, a la plaça Tedèum, al peu de la Torre medieval de Moja. L’espectacle ha guanyat el Premi de la Crítica de Teatre Nova veu, que destaca l’excel·lència en el món teatral català; així com el premi a la Millor Estrena de Carrer de Fira Tàrrega.

“Un segundo bajo la arena” és un espectacle que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de “Bodas de sangre” de Federico García Lorca. Carla Coll, actriu, creadora i dramaturga de la peça, explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que “a partir de Bodas de sangre, el públic té un paper molt important i és un personatge més”.(àudio)

Coll considera que una de les claus de la bona acceptació de l’espectacle és la innovació del format.(àudio)

L’espectacle està concebut per interactuar amb el públic d’una manera que no sigui invasiva. Els espectadors ocuparan les taules d’un banquet i esdevenen convidats d’unes noces plenes de contratemps. Per preservar la dramatúrgia, la força i la proximitat de l’espectacle, les places són limitades per rigorós ordre d’entrada.

Carla Coll  també assenyala que iniciatives com el Festival EVA són molt importants per fer que les arts escèniques arribin a pobles i siguin accessibles.(àudio)

Escolta l’engtrevista a Carla Coll, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions