Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El “Memorial Marina Vilella” permet fer un tast de la nova obra que prepara “L’Arrel”

El grup de teatre de Sant Miquel presentava divendres un fragment de “Maror, les regles del gènere”

dijous 14 maig 2015

Mantenir ben viva i renovada l’activitat teatral a Sant Miquel és una de les millors maneres que es poden triar per a retre homenatge a Marina Vilella. Així ho devien de pensar des del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola quan, a l’hora de decidir la seva aportació al “Memorial Marina Vilella", van optar per a presentar un fragment de la nova obra que preparen.

Celebrat aquest divendres a la nit al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, l’acte tenia lloc just quan ha passat un any de la sentida mort de Marina Vilella. El grup de teatre de Sant Miquel convocava aquest memorial  en tribut a qui va ser impulsora i directora de l’Arrel, deixant clar que volia ser un acte distès.

L’actual director del grup, Pere Joan Ullate, indicava que l’acte va comptar amb projeccions d’imatges, un parlament del fill de Marina Vilella, Jordi Gil, i la presentació d’aquest tast de l’obra que assaja el grup. (àudio)

L’Arrel està preparant “Maror, les regles del gènere”, de Rodolf Cirera. Es tracta d’una comèdia d’intriga molt entretinguda que, pel que es va poder veure divendres, té moltes possibilitats d’atrapar al públic. (àudio)

Malgrat les peticions d’avançar l’estrena, des de l’Arrel planifiquen que podran escenificar l’obra durant els mesos d’octubre o novembre. Es pensa en incloure-la per la Festa Major o bé per la Festa del Most, dins de les propostes de la propera edició de la Roda de Teatre. (àudio)

Des de l’Arrel es vol convocar cada any un acte Memorial dedicat a Marina Vilella. El d’aquest divendres reunia a membres de l’Arrel, representants de grups de teatre de la GATAP i veïns.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions