Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 23è cros del Penedès preveu reunir a 600 participants aquest diumenge a la Muntanyeta

L’Esportiu Penedès considera aquest espai municipal “l’indret més adient de la comarca” per a fer un cros
Fragment del cartell que anuncia el cros
Fragment del cartell que anuncia el cros

divendres 02 desembre 2016

Es fa molt difícil ser precisos amb els pronòstics, però tot apunta que diumenge es reuniran a la finca municipal de la Muntanyeta prop de 600 participants per a córrer el 23è cros del Penedès. La prova s’inclou dins del calendari de cursos de cros escolar i també és una de les cites del calendari català de la Federació. L’organitza l’Esportiu Penedès i s’emmarca en el 40è  aniversari d’aquesta històrica entitat que s’ha fet amb un lloc ben destacat a la comarca dins de la promoció de l’esport.

El director tècnic de l’Esportiu Penedès, Toni Santisteban, explica que han triat la Muntanyeta per a fer el cros perquè consideren que “és l’indret més adient d ela comarca” per a fer un cros. (àudio)

Les inscripcions de participants d’arreu del país es poden veure limitades perquè diumenge també es fa el cros de Granollers, el més important del país. Amb tot, es confia en poder atraure a una elevada participació d’infants d’escoles de la comarca i arribar als 600 inscrits. (àudio)

La primera de les proves s’ha programat a les 9 del matí, amb la cursa de la categoria open i veterà masculí. La darrera serà la de les baldufes, que correspon als atletes de només 3 anys, que es farà a un quart de dues. En cada prova escolar es lliurarà un premi al millor atleta de l’escola Circell. El guardó vol ser una forma d’incentivar la participació de l’escola de Moja, que ha col·laborat activament en aquest cros a través de l’AMPA. (àudio)

Tota la informació d’horaris i reglament del cros es pot consultar a la web esportiupenedes.cat

Escolta l'entrevista a Toni Santisteban, realitzada pel programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions