Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 29 d’agost i l’1de setembre seran festius a Olèrdola amb autorització d’obertura comercial

Com en els darrers anys, els dos dies d’obertura els sol·licita l’Ajuntament a proposta d’establiments del municipi

dimecres 05 març 2014

La Direcció General de Comerç de la Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament l’acceptació dels canvis que se sol·licitaven en els dies festius amb obertura comercial autoritzada a Olèrdola per aquest 2014. Des del municipi es va proposar que es canviés els dies 12 de gener i 6 de juliol pels dies 29 d’agost i 1 de setembre. Aquests dos darrers dies són festius locals a Olèrdola aquest 2.014, coincidint amb la Festa Major de Vilafranca. En el cas de Moja, és festa el 25 de juliol i també el 29 d’agost.

Amb aquests dos dies canviats acceptats per la Generalitat, els 8 dies festius autoritzats d’obertura comercial són el 5 de gener, el 29 d’agost, 1 de setembre, 12 d’octubre,1 de novembre 6, 8 i 21 de desembre. Arantxa Torres, regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que el canvi es fa recollint una proposta d’establiments del municipi.(àudio)

Ara l’Ajuntament està a l’espera de que la Generalitat doni marge perquè els municipis autoritzin dos festius més d’obertura comercial. Torres indica que durant aquests dies de festa a alguns comerços els hi ha anat molt bé obrir.(àudio)

El DOGC ara ha de publicar la comunicació d’acceptació de la substitució d’aquests dies festius amb autorització d’obertura comercial a Olèrdola

Document Actions