Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 2n Festival benèfic “Els Colors de la Vida.Olèrdola amb La Marató” recapta 4.752 €

S'ha superat en gairebé 800 € les aportacions assolides l’any passat

dilluns 17 desembre 2018

Olèrdola és un municipi solidari. Una nova expressió ben clara d'aquesta qualitat s'ha viscut aquest cap de setmana amb el Festival "Els Colors de la Vida. Olèrdola amb La Marató de Tv3", que ha assolit recaptar 4.752,97 €. La xifra supera en gairebé  800 euros les aportacions assolides l’any passat i tradueix econòmicament la gran participació que ha tingut la pràctica totalitat de la trentena d’activitats que s’agrupaven en el Festival, celebrat durant tot el cap de setmana.

Amb les emocions a flor de pell Yolanda Liron, una de les tres veïnes que ha dirigit el Festival, juntament amb Dolors Rovirosa i Mari Carme Villanueva, expressava aquest diumenge a la nit la seva satisfacció pel resultat.(àudio1)

La recaptació d'aquesta segona edició és més meritòria encara si  tenim en compte que dues de les propostes que més diners es preveien que aportarien, la cursa  "Spartan" running i un bingo a Sant Miquel, es van haver de posposar fins el proper 2 de febrer. Així ho recordava Mari Carme Villanueva .(àudio2)

Entre les activitats que major resposta van assolir cal subratllar la desfilada de moda de dissabte a la nit, amb l’al·licient de veure veïnes de poble convertides en models.Dolors Rovirosa indica que és una activitat que és molt agraïda per les persones que protagonitzen la desfilada.(àudio3)

Les activitats de diumenge, especialment per la tarda, també van ser molt seguides amb el Local Nou de Moja ple de gom a gom, amb punts àlgids com l’actuació del mag Aizipi, la xerrada de la doctora Meritxell Arenas o l’actuació dels grups del Rítmica Olèrdola. També van despertar admiració les elaborades coreografies del grup "Pulsacions", integrat per veïnes de Moja; així com el lluminós ball emblemàtic del Festival, executat amb plasticitat hipnòtica per un grup de noies formades al Rítmica Olèrdola. 

La intensa programació va provocar que s'acumulés una hora d'endarreriment en el moment de fer públic el recompte definitiu de la recaptació, quan ja eren prop de les 10 de la nit. L'esdeveniment va ser seguit per diferents regidors i regidores de l'Ajuntament. En la cloenda hi van participar la regidora de serveis socials, Anna Boada; i el regidor d'ensenyament, Pere Sadurní.

Anna Boda posava de relleu la gran resposta del municipi i la seva implicació per a contribuir a obtenir recursos per a combatre el càncer.(àudio4)

Pere Sadurní subratllava la diversitat i qualitat del festival.(àudio5)

El Festival ha culminat unes setmanes ben carregades a Olèrdola de propostes solidàries vinculades amb La Marató de TV3. Entre les cites viscudes, cal assenyalar la cursa d'orientació solidària Vallmoranta o el dinar solidari realitzat pel Casal d'Avis de Moja.

Escolta les entrevistes de balanç del Festival, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions