Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 2n Mercat Solidari de Moja assoleix recaptar aquest diumenge 270 euros

Les organitzadores indiquen que la coincidència amb altres activitats hauria fet baixar la recaptació de l’any passat

dimarts 15 desembre 2015

La segona edició del Mercat Solidari de Moja, realitzat aquest diumenge al Centre Cívic La Xarxa, s’ha tancat amb una xifra de recaptació sensiblement inferior a la que es va poder obtenir l’any passat. En la primera edició de la iniciativa solidària es van arribar als 450 euros, mentre que en aquesta ocasió els diners assolits s’han quedat en 270. Durant el Mercat, el mateix diumenge a primera hora de la tarda, les persones promotores de l’activitat ja assenyalaven que la coincidència amb altres actes solidaris que es feien a Moja podria incidir en les vendes assolides. Àngels Clua, una de les veïnes voluntàries  del Mercat, assenyala que tenien l’aspiració d’igualar o mirar de superar els registres de recaptació de l’any passat.(àudio)

El Mercat posava a la venda articles de segona mà en bon estat que aquests darrers dies s’havien lliurat a Queviures Sílvia. A un preu molt mòdic, es podien obtenir peces de roba, bijuteria, joguines, cd’s o dvd’s. Aquest any una de les diferències respecte l’anterior edició ha estat l’augment de llibres posats a la venda.(àudio)

Els diners obtinguts permetran fer lots d’aliments que seran lliurats a Creu Roja.  La roba es destinarà a Càritas.(àudio)

Les promotores del Mercat tenen la voluntat de donar continuïtat a l’experiència l’any que ve, si bé valorant amb deteniment les dates de celebració per així  evitar tan com sigui possible la coincidència amb altres activitats de caràcter similar.

Document Actions