Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 3r Mercat Solidari de Moja recapta 300 euros aquest diumenge tot i el mal temps

A canvi d’un euro, el músic David Jiménez interpretava al teclat peticions musicals de tots els estils

dimarts 29 novembre 2016

La persistent pluja  va condicionar que la tercera edició del Mercat  Solidari de Moja registrés diumenge una afluència de públic inferior a la que s’esperava. Malgrat el mal temps, la xifra de recaptació va ser apreciable i s’han obtingut  300 euros, un registre  superior als 283 euros recaptats en l’edició de l’any passat. Sílvia Santacana, promotora del Mercat Solidari, explicava que aquest 2016 havia estat l’any que més material es posava a la venda gràcies a les donacions desinteressades de veïns. Els objectes eren majoritàriament peces de roba, però també hi havien joguines, dvd’s,  llibres o bijuteria. Tot el material es posava a la venda a uns preus molt assequibles.(àudio)copy_of_MercatSolidari2.JPG

Sílvia Santacana posava de relleu que el marcat s’havia aconseguit organitzar amb molt poc temps, en només dues setmanes, gràcies al treball d’un grup de voluntàries que havien treballat per fer possible que aquesta iniciativa solidària es mantingués al poble.(àudio)

La novetat més destacada del Mercat Solidari va ser la presència del músic David Jiménez, veí de Moja i professor de piano i de llenguatge musical a Tarragona. A canvi del donatiu d’un euro, es podia demanar a la carta una cançó que Jiménez interpretava al teclat. Les peticions ateses van ser de  gran varietat d’estils. Peces de música clàssica,però també de jazz, pop i rock. Jiménez estava satisfet de poder fer la seva aportació al mercat i destacava que les interpretacions eren seguides amb atenció pels veïns que van anar passant diumenge pel Centre Cívic La Xarxa.(àudio)

Tal i com ja es va fer l’any passat, els 300 euros recaptats seran donats a Creu Roja. Sílvia Santacana també informava que a La Botiga de la Sílvia tornen a organitzar la panera solidària de Nadal. El funcionament no varia i es pot participar en el sorteig si es compra algun producte que després es destina famílies necessitada del poble. Amb els productes obtinguts gràcies al sorteig, es fan lots que la mateixa botiga dóna a aquestes famílies abans de Nadal.

Escolta les entrevistes a Sílvia Santacana i David Jiménez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions