Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 4t Mercat Solidari de Moja recapta més de 400 euros a benefici de Creu Roja

L’actuació del grup Broad and Covers, diumenge al migdia, va ser un dels atractius del Mercat

dimarts 21 novembre 2017

La quarta edició del Mercat Solidari de Moja ha recaptat més de 400 euros a benefici de Creu Roja de l’Alt Penedès. La quantitat s’ha obtingut de la venda d’articles de segona mà en bon estat que s’oferien aquest cap de setmana durant el Mercat, celebrat el dissabte a la tarda i el diumenge al matí al Centre Cívic La Xarxa.MercatSoldiari2OK.jpg

Sílvia Santacana, una de les promotores del Mercat Solidari, explica que les aportacions es continuen recollint aquests dies perquè hi ha persones que no van poder anar al Mercat i volen col·laborar en la iniciativa. Santacana també destaca que aquest 2017 han estat més les persones que s’han passat pel mercat.(àudio)

Aquest any el mercat s’ha fet en dos dies i no pas en una única jornada, com fins ara, i això hauria contribuït a que augmentés la participació. Sens dubte, un dels moments més memorables del Mercat va ser l’actuació en directe el diumenge al migdia del grup tarragoní Broad and Covers, que va actuar a l’exterior del Centre Cívic.(àudio)

Les aportacions al Mercat Solidari encara es poden fer a La Botiga de la Sílvia de Moja.

Escolta l'entrevista a Sílvia Santacana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions