Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 4t Mercat Solidari de Moja tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de novembre

Els objectes que es vulguin donar s’han de portar a La Botiga de la Sílvia i la recaptació es destinarà a Creu Roja
Imatge del Mercat Solidari de l'any passat
Imatge del Mercat Solidari de l'any passat

dijous 09 novembre 2017

Amb les novetats de celebrar-se repartit durant dos dies i d’avançar-se unes setmanes, el proper cap de setmana del 18 i 19 de novembre tindrà lloc al Centre Cívic La Xarxa la 4a edició del Mercat Solidari de Moja. Es tracta d’una iniciativa solidària  promoguda per Sílvia Santacana i recolzada per veïns de Moja, amb el propòsit d’ajudar les persones més desfavorides de la comarca tot recaptant diners amb la venda de productes de segona mà.

Habitualment el mercat se celebrava  en un únic dia i acostumava a fer-se  durant el darrer cap de setmana de novembre o bé durant el mes de desembre. Enguany s’ha optat per fer-lo el dissabte dia 18 a la tarda, en horari de  17:00 a 20:30;  i l’endemà diumenge dia 19, de 10 a 14:00h. Sílvia Santacana explicava que es vol evitar coincidir amb altres activitats que es fan al poble també de contingut solidari.(àudio)

El funcionament  del mercat solidari no canvia. Es posen a la venda tot tipus d’articles de segona mà, en bon estat, que han donat els veïns. S’hi poden trobar llibres, pel·lícules, joguines, bijuteria, roba o mobles a preus molt econòmics. La recaptació es destina a Creu Roja. (àudio)

En cas de no trobar-hi res d’interès, els assistents també tenen l’opció de fer una aportació econòmica. Sílvia Santacana confia que les veïns responguin a la crida i facin la seva contribució a una causa solidària.(àudio)

El diumenge a les 12 del migdia el mercat comptarà amb l’atractiu d’acollir una actuació del grup musical tarragoní Broad and Covers.

Qui vulgui col·laborar en el mercat pot portar els objectes que desitgi donar, en bon estat, a La Botiga de la Sílvia, al carrer Germandat 6 de Moja. En cas que no els pogués portar, té la possibilitat de trucar al telèfon 93 817 35 02 perquè algú de la Comissió Organitzadora del Mercat Solidari de Moja els vagi a buscar.

Escolta l'entrevista a Sílvia Santacana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions