Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 5è MojaTast recull un rotund èxit de participació

L’Ateneu Mogenc destaca que el MojaTast és “l’activitat emblema de l’entitat”

dilluns 25 setembre 2023

L’Ateneu Mogenc ha fet una primera valoració del tot positiva de la celebració, dissabte passat al vespre, de la 5à edició del MojaTast per “la gran afluència de públic de totes les edats i l'ambient creat al voltant de la plaça de l'Església."

Després d'unes hores de recuperació “per la feina titànica d'aquesta darrera setmana i els nervis previs”,  la Junta destaca que el “Mojatast és l'activitat emblema de l'entitat”, convertint-se en “una petita fira gastronòmica, musical i lúdica que aconsegueix reunir públic ben variat i fer poble, que és un dels objectius de l'Ateneu Mogenc”.

El trasllat de la zona de jocs a la plaça Tedeum, amb la circulació tallada al trànsit, es valora com “un gran encert” per poder disposar de més espai de taules i cadires a la plaça de l'Església. Enguany els jocs els aportava Eventiart. Per la seva originalitat  van captivar l'atenció de grans i petits,  creant una tarda-vespre de diversió continuada.

Tiquets exhaurits

Malgrat comptar amb una major capacitat respecte les edicions anteriors, la plaça de l'Església va quedar petita per la gran afluència de públic. Des de l’Ateneu s’indica que en alguns  moments no quedava lliure cap de les 320 cadires disponibles.  També es van exhaurir els 300 tiquets base i a més es van vendre uns 150 tiquets de repetició de menjar i uns 200 de repetició de beguda.

L'organització cada any intenta millorar aspectes. Enguany creuen que el servei a la zona de tapes calentes ha estat molt més àgil i ràpid que altres edicions, però lamenten haver acabat totes les previsions de menjar i beguda.  I és que, tal i com comenten, “ és molt complicat calcular prèviament assistència i consum”. Enguany, tot i haver fet una previsió de producte més alta que l'any passat, a darrera hora de la nit van haver de suspendre la venda de tiquets per haver exhaurit existències de beguda i de la majoria de les tapes i/o aperitius.

Donada la bona acollida i la ràpida consumició d'alguns vins i/o productes, l'any vinent s'han plantejat repetir cellers i proveïdors.  Des de l’Ateneu es vol recordar que el MojaTast  és una fira de proximitat on els productes a degustar són de km 0 o propers. Enguany han comptat amb la presència de productes de Mitjans la Botiga, Xarcuteries Anton, La Granja, Forn Rius, Caves Hill, Pere Olivella Galimany, Mulet Viticultors i Euroselecció S.L

Els Gina & The Tonics van amenitzar la vetllada amb un variat repertori musical d'una gran qualitat. Les persones de la junta de l'Ateneu ha manifestat que "estem immensament agraïdes per la bona acollida i assistència al V Mojatast, a partir d'avui ens posem a treballar per millorar en alguns aspectes per a la propera edició. Som conscients que no podem créixer molt més, donada la nostra infraestructura i filosofia. Per a la propera edició ens plantegem ampliar la zona en taules i cadires, però amb una capacitat  limitada entre 400-500 persones. Som crítics amb nosaltres mateixos i hi ha aspectes a millorar, entre altres: agilitzar alguns dels punts i millorar la recollida selectiva de les deixalles per part dels assistents. Estem esgotades però molt contentes, veure la gran resposta de la gent  i el bon ambient creat ens anima a seguir treballant."

Document Actions