Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 8è Bingo dels Diables de Moja repartirà un centenar de premis aquest dissabte a la tarda

La cita és al Local Nou de Moja, a les 18:00h, amb la previsió d’oferir fins a 10 bingos

dijous 30 novembre 2017

Massatges, dinars, tallats de cabell, lots de cava, sopars, roba i complements, productes de farmàcia, dolços, esmorzars o un pernil. Fins a un centenar de productes i serveis com aquests seran repartits en el Bingo dels Diables de Moja, que celebra la seva vuitena edició aquest dissabte a la tarda al Local Nou. A partir de les 6 de la tarda, i per només 1 euros el cartró, es podrà optar a guanyar premis ben atractius agrupats en lots ben variats.

Ferran Díaz, cap de colla dels Diables, explica que el Bingo té el propòsit de recollir fons per a que els Diables puguin realitzar la seva activitat amb més mitjans. L’activitat intensa dels Diables buscant col·laboradors pel Bingo també és una forma de difondre la colla.(àudio)

Els Diables de Moja han assolit més d’una norantena de premis. No s’han fixat un objectiu concret de recaptació econòmica, però Ferran Díaz recorda que quan més assistents hi hagi al Bingo el benefici econòmic serà major.(àudio)

A partir de les 6 de la tarda es preveuen cantar 10 bingos, amb les seves corresponents línies prèvies. Els Diables són previsors i fins hi tot reserven productes per a fer línies i bingos addicionals si són cantats per més d’una persona al mateix temps. Ferran Díaz subratlla que l’esdeveniment és una forma de “fer poble”(àudio)

L’activitat culmina amb el “Superbingo”, que inclou el premi d’un pernil. L’activació dels preparatius per a fer aquest esdeveniment posa de manifest el bon estat de forma i la resposta implicada de la colla en un any en què s’ha viscut un relleu al seu capdavant. Després del Bingo, els Diables de Moja ja començaran a preparar la seva participació per Sant Macari, quan preveuen convidar a dues colles de diables grans i a una de petits.

Escolta l'entrevista a Ferran Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions