Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 9è Campus del Base Olèrdola oferirà tres setmanes de futbol i lleure

L’activitat es farà a les instal·lacions municipals dels camps "Els Pins", del 29 de juny al 17 de juliol

divendres 19 juny 2015

Durant tres setmanes, del 29 de juny al 17 de juliol, tindrà lloc la 9a edició del Campus de futbol d’estiu que organitza el Base Olèrdola. Podran participar els infants de les categories mainada, pre-benjamí, benjamí i aleví i les inscripcions es poden fer per setmanes. Una setmana té un preu de 30 euros. Si es fan dues setmanes, l’import és de 50 euros, mentre que si es fan les tres setmanes el preu és de 70 euros.

El coordinador del Base Olèrdola, Joan Milà, explica que el Campus està obert a tots els infants que desitgin passar una bona estona aquestes tardes d’estiu.(àudio)

Els preus, especialment la promoció per fer les tres setmanes, busquen captar la màxima participació possible.(àudio)

El campus es farà de dilluns a divendres, en horari de 5 a dos quarts de 8 de la tarda, a les instal.lacions dels camps municipals “Els Pins” de Moja. Caldrà portar botes i roba de futbol, tovallola i sabatilles de bany, targeta sanitària i autorització del pare, mare o tutor. Amb el preu d’inscripció s’inclou una samarreta del campus i una fotografia de record. Per més informació es pot consultar la web baseolerdola.com

Document Actions