Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 9N es podrà votar a Olèrdola al Centre Cívic La Xarxa de Moja

L’Ajuntament també havia ofert el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i el Local Social de Sant Miquel

dijous 30 octubre 2014

El 9 de novembre es podrà votar a Olèrdola al Centre Cívic La Xarxa de Moja. L’assignació d’aquest espai per a poder participar al municipi en la consulta sobre el futur polític de Catalunya ha estat confirmada per la Generalitat, aquest dimecres a la tarda, però està per sota de les propostes fetes inicialment des del municipi. I és que com a seus del 9N des de l’Ajuntament s’havien ofert els tres equipaments municipals que acullen votacions a Olèrdola habitualment : el mateix Centre Cívic La Xarxa, el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i el Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Arantxa Torres, 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que per qüestions logístiques la Generalitat ha mantingut el seu criteri de destinar només un local de votació als municipis de menys de 5.000 habitants. Torres també apuntava que al Centre Cívic La Xarxa encara resta pendent de determinar si s’habilitarien meses diferenciades. Una possibilitat és la d’organitzar la votació en tres urnes: una destinada als veïns de Daltmar i Moja, una altra per als de Sant Miquel i una tercera per als de Sant Pere i Can Trabal.(àudio)

En els darrers mesos, l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha pronunciat a favor del dret a decidir. Per coherència amb aquesta posició unànime del consistori, ara des de l’Ajuntament s’està contribuint a difondre la convocatòria per a que els veïns estiguin informats.(àudio)

Arantxa Torres considera que els veïns d’Olèrdola han de disposar de facilitats per a poder participar el 9N i pronunciar-se sobre el futur polític del país.(àudio)

Per a poder participar el 9N, votant al Centre Cívic La Xarxa, cal estar empadronat a Olèrdola. Per a votar serà necessari mostrar el DNI, el passaport o el volant d’empadronament. Es podrà votar des de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Per saber més detalls de l'organització del procés de participació, podeu consultar la web participa2014.cat

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions