Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El agents municipals realitzen xerrades als casals d’avis d’Olèrdola sobre seguretat ciutadana

La primera de les sessions s’ha fet aquest dimecres a Moja i la propera convocatòria serà el 22 de març a Sant Miquel

dijous 09 febrer 2017

Aquest dimecres a la tarda es feia a Moja la primera de les tres xerrades que els agents municipals realitzen als casals d’avis del municipi per a difondre consells de seguretat ciutadana. L’encarregat de conduir aquestes sessions és el mateix coordinador dels agents municipals, Josep Miquel Escofet, que ens indicava que aquesta primera xerrada havia tingut una apreciable participació i havia estat molt amena. En aquestes xerrades es parla de seguretat en l’habitatge i a la via pública, així com mesures per a evitar riscos en matèria de circulació viària.(àudio)

Actuar amb sentit comú, amb tanta serenitat com es pugui i trucar als agents, són algunes recomanacions bàsiques que es donen en cas d’haver de passar el tràngol de veure’s directament afectat per un succés de seguretat ciutadana. A la llar es recomana tenir sempre les finestres tancades quan es surt de casa o bé no obrir la porta a desconeguts ni deixar-los passar a casa. (àudio)

Les xerrades les realitzen els agents municipals a iniciativa de la regidoria de gent gran i també són un espai per a que l’Ajuntament reculli suggeriments  i queixes provinents dels assistents.(àudio)

La segona de les xerrades s’ha previst fer a Sant Miquel d’Olèrdola el proper dimecres 22 de març; mentre que  la tercera i darrera s’ha planificat  el dimecres 5 d’abril, a Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions