Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ball de Panderetes de Moja celebra dissabte 30 de juny el seu 15è aniversari

Fan una cercavila amb l’Agrupació de Balls Populars de Moja i les panderetes del Pla, Pacs, Sant Pere Molanta i les Cabanyes

divendres 22 juny 2018

El Ball de Panderetes de Moja ha programat pel proper dissabte 30 de juny una celebració ben lluïda per commemorar el seu 15è aniversari. A partir de les 19:00, amb sortida i arribada des de la plaça de l’Església de Moja, organitzen una cercavila que comptarà amb quatre colles més de panderetes convidades i la presència de la resta de balls de caràcter infantil que formen part de l’Agrupació de Balls Populars de Moja. Així, a més de les amfitriones, es comptarà amb la participació dels balls de panderetes del Pla del Penedès, Sant Pere Molanta, Pacs i les Cabanyes. Els altres grups de Moja que no faltaran a la cita del 15è aniversari de les Panderetes són els Capgrossos, el Ball de Cintes i els Gegantons.

Estíbaliz Leal, monitora del Ball de Panderetes, explicava que havien volgut anar més enllà i oferir una celebració amb més continguts que la que van fer quan van complir 10 anys.(àudio)

El dissabte 30 de juny, la concentració s’ha fixat a les 18:30 i l’inici de la cercavila a les 19:00. El recorregut serà lleugerament més breu que el que es fa per Festa Major i es preveu acabar la cercavila amb una ballada conjunta per a donar pas a un piscolabis per a tothom. Estíbaliz Leal subratlla que la cercavila està protagonitzada per colles de balls populars amb infants.(àudio)

Les Panderetes van néixer l’any 2003 amb l’impuls de mares de nenes de l’escola Circell, sota la coordinació de Dolors Rovirosa. La primera monitora va ser l’Ester Nogué i a partir del segon any també va començar a col·laborar-hi Estíbaliz Leal. El grup s’ha anat mantenint amb vitalitat des de llavors, fins el punt d’arribar a ser 30 nenes i noies en l’actualitat. Això ha provocat que s’hagués d’organitzar el ball en tres grups diferents, en funció de les edats.(àudio)

En finalitzar la cercavila del dissabte 30 de juny també hi haurà el lliurament d’un regal de record als participants d’aquesta celebració tan especial.

Escolta l'entrevista a EStíbaliz Leal, enregistrada pel programa "El balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions