Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Banc de Sang espera poder obtenir una quarantena de donacions aquest divendres a la tarda al Local Nou de Moja

És la primera de les quatre estades del Banc de Sang planificades aquest 2024 a Olèrdola

dimecres 07 febrer 2024

 

 Aquest divendres, 9 de febrer, un equip del Banc de Sang i Teixits es desplaça de nou a Olèrdola per recollir donacions de sang. Serà  al Local Nou de Moja, en horari de 17.00 a 20.00h. La campanya té per objectiu mantenir les bones xifres de donacions recollides en les  darreres estades al municipi del Banc de Sang. Així ho ha assenyalat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola Marta Hernández, tècnica de difusió del Banc de Sang, que fixava també com a objectiu captar a nous donants.(àudio)

 Per fer la donació es recomana  i es preferible fer inscripció prèvia a donarsang.gencat.cat, tot i que si no es pot fer aquesta comunicació també es podrà donar sang.(àudio)

Aquesta serà la primera  de les quatre estades del Banc de Sang planificades aquest 2024 a Olèrdola. A Olèrdola, el Banc de Sang acostumava a venir 3 cops l’any. S’ha ampliat a quatre per oferir així majors possibilitats de donar a prop de casa.(àudio)

El dijous 2 de maig es preveu la segona donació d’aquest 2024 a Olèrdola, al local Molantenc de Sant Pere Molanta, de les 17.00 a les 21.00.La tercera ja serà el dimecres 24 de juliol, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, de les 17.00 a les 21.00. I la darrera estada de l’any es preveu el dimecres 20 de novembre, de nou al Local de Moja, de les 17.00 a les 21.00.

Escolta l'entrevista a Marta Hernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions