Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bar de la Trobada d’Olèrdola serà gestionat aquest 2013 per l’Àrea de Cultura de Can Trabal

Cada any una entitat diferent s’encarrega de la gestió del servei de bar, obtenint així un ingrés econòmic suplementari

dimecres 15 maig 2013

De manera rotativa, cada any una entitat diferent del municipi assumeix la gestió del servei del bar de la Trobada d’Olèrdola. Aquest any ha tocat el torn a l’Àrea de Cultura de Can Trabal. La presidenta d’aquesta entitat, Imma Rodríguez, troba encertat que el servei sigui assignat cada any a una entitat diferent. En el seu cas, anuncia que l’obtenció dels recursos suplementaris els destinarien a fer activitats a Can Trabal que tenen projectades, com un curs d’informàtica per adults o una sortida.(àudio)


 

El servei de bar estarà obert en el seu emplaçament habitual, al costat a l’accés al recinte del castell d’Olèrdola. Allà se seguirà concentrant bona part de les activitats programades des de dissabte a la tarda i fins diumenge. El servei de bar oferirà aquest any entrepans calents, però han descartat servir més menjars perquè els actes de la Tronada ja van ben farcits de gastronomia. (àudio)

Com a responsables de la gestió del bar, una de les tasques que assumeixen des de l’Àrea de Cultura enguany és la preparació de la botifarrada. Per l’entitat, aquest dissabte i diumenge serà un cap de setmana de feina, però també per a gaudir dels actes. (àudio)

Aquest mes de maig té una elevada intesitat festiva per l’Àrea de Cultura. I és que la Trobada arriba només dues setmanes després de que l’entitat organitzés la Festa de la Primavera de Can Trabal. D’altra banda, l’Àrea de Cultura també ha acabat de formalitzar un relleu a l’interior de la seva Junta. L’anterior tresorera ha deixat la seva responsabilitat per motius personals i aquest càrrec ha passat a ser ocupat per Maria Sánchez, que fins ara exercia les funcions de presidenta. Imma Rodríguez, la nova presidenta, ens destaca que aquest canvi només té un valor “burocràtic” perquè a l’Àrea de Cultura “entre tots ho decideixen tot”.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions