Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bar del Local Nou de Moja acull una exposició de fotografies d’Eloi Omella

El seu projecte va ser el més ben valorat entre les 10 propostes presentades per a seleccionar aquesta mostra organitzada per l’AFM

dimecres 16 gener 2019

 

L’Associació Fotogràfica de Moja manté la seva presència en les festes del poble. Seguint la iniciativa estrenada l’any passat, per aquesta Festa Major d’Hivern estrena una exposició instal·lada al bar del Local Nou. La mostra té un concepte diferent a la que promouen per la Festa Major d’estiu. L’exposició que s’inaugura per Sant Jaume és de caràcter col·lectiu i recull fotografies de socis de l’entitat que desitgen participar en l’exposició. En el cas d’aquesta mostra que s’estrena aquesta setmana es tria un projecte d’entre les propostes que presenten els socis per a realitzar l’exposició. La proposta triada ha estat la elaborada  per Eloi Omella, amb el títol de “Crepuscles”. Tal i com explica el president de l’AFM, Ignasi Blanca, en aquest cas es proposava als socis que presentessin projectes amb unitat temàtica.(àudio)

En l’exposició que s’estrena per Sant Jaume les imatges s’imprimeixen en paper. Ara hi ha la diferència de que les fotografies s’han imprès en alumini. Blanca també subratlla que el procés de selecció garanteix que l’exposició és de qualitat.(àudio)

La tria es va fer entre 10 projectes presentats. Des de l’AFM , es manté el criteri de deixar la decisió de l’elecció als associats que ho desitgin, amb l’afegit d’evitar que una mateixa persona repeteixi l’any següent com a autora de l’exposició.(àudio)

Les 22 fotografies que conformen la mostra estaran exposades al bar del Local Nou fins el proper mes de juliol, quan seran substituïdes per la nova mostra que organitzi l’AFM en motiu de la Festa Major d’estiu.

Amb iniciatives com aquesta organització d’exposicions que faciliten que els seus membres puguin mostrar el seu treball en públic, queda ben evident que ser soci de l’AFM surt molt a compte. Organitzen trobades setmana els  divendres, han iniciat aquest any una competició mensual entre socis i programen amb regularitat cursos de formació. El proper, un taller de fotoshop aquest febrer amb Joan Roig i durant el mes de maig ja han confirmat un curs amb el prestigiós fotògraf José Benito. El preu de la quota anual és de només 30 €.

Per a més informació les persones interessades poden adreçar-e a la web www.afm.cat

Escolta l'entrevista amb Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, cliclant aquí

Document Actions