Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola celebra aquest dissabte la jornada de presentació dels seus equips

A partir de les 10:00h, inclou botifarrada, fotografia de cada equip i conjunta i sorteig de premis

divendres 30 novembre 2018

La jornada de presentació dels equips del Base Olèrdola , programada aquest dissabte, està concebuda com una gran trobada lúdica per a reunir als gairebé 200 infants  i joves que formen part dels seus 12 equips federats . Començarà a les 10 del matí, al camp municipal d’Els Pins de Moja, amb una botifarrada, per seguir amb la fotografia  de cada equip, una de conjunta, i continuar amb els parlaments.

El president del Base Olèrdola, Josep Sánchez , subratlla que la presentació vol ser un dia de festa, amb el sorteig d’obsequis molt atractius. (àudio)

El Base Olèrdola té 22 anys de trajectòria i té com a propòsit mantenir l’aplicació d’ un model de futbol formatiu de qualitat.(àudio)

Des de l’entitat es reclama a l’Ajuntament que es trobi una solució acordada per poder tornar a obrir el servei de bar al camp.(àudio)

Sánchez entén que l’actual situació és insostenible i instava al govern municipal a buscar solucions pe a poder oferir aquest servei en una instal·lació que cada setmana acull a centenars de visitants.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Olèrdola, clicant aquí

Document Actions