Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola convoca per aquest diumenge l’acte de presentació oficial de tots els seus equips

A més d’una botifarrada i de les fotografies oficials, enguany també hi haurà recollida solidària d’aliments
Fotografia oficial de la temporada passada
Fotografia oficial de la temporada passada

dimarts 03 desembre 2013

Per quart any consecutiu, el Base Olèrdola convoca una jornada dedicada a la presentació oficial dels seus equips. Aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha competicions, l’acte s’ha convocat diumenge 8 de desembre al matí, al camp municipal d’Els Pins de Moja. A partir de dos quarts de 10 se servirà l’esmorzar, a base de botifarra. Quan siguin les 12 començaran a fer-se les fotos de cada equip per separat, per acabar amb la fotografia oficial conjunta de la temporada 2013-14 amb tots els integrants del Base Olèrdola.

El president del Base Olèrdola, Dani de Lamo, explica que la jornada està pensada per afavorir la convivència i ens anuncia que preveuen superar els 500 assistents.(àudio)

La novetat aquest any és que s’ha organitzat una recollida solidària d’aliments que es destinarà a les famílies necessitades d’Olèrdola.(àudio)

Els infants i joves inscrits al Base Olèrdola tenen l’esmorzar gratuït. Els familiars, acompanyants i públic en general hauran de pagar un preu de 5 euros. L’acte preveu comptar amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, i del delegat federatiu a les comarques del Penedès-Garraf, Manel Duran.

En una jornada com la de diumenge es podrà comprovar el bon moment que viu el Base Olèrdola. Malgrat el context de dificultats econòmiques, manté la xifra d’inscrits superant els 250 jugadors i aquesta temporada ha assolit posar en competició a 19 equips federats, a més dels conjunts de mainada.(àudio)

La gran quantitat d’equips que utilitzen les instal·lacions municipals dels camps d’Els Pins de Moja fa que qualsevol imprevist, com la suspensió d’un partit, faci alterar l’ús de les instal·lacions. De Lamo assenyala que entre els equips del municipi que utilitzen els camps hi ha una bona relació i les dificultats es van superant amb voluntat d’entesa. El president del Base Olèrdola també explicava que en una reunió recent amb el nou regidor d’esports el club va demanar a l’Ajuntament que continuessin els esforços en el manteniment de les instal·lacions.

Escolta l'entrevista a Dani de Lamo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions